Cornellà

La JSC s’oposa públicament a l’ús de bales de goma, canons d’aigua i artefactes fumígens

La JSC s’oposa públicament a l’ús de bales de goma, canons d’aigua i artefactes fumígens gràcies a la proposta feta pel nostre Primer Secretari, Manel Clavijo
Manel presentant la resolució

L’organització política juvenil va celebrar el passat dissabte 22 de juny un Consell Nacional a Sabadell en què es va posicionar contra l’ús de bales de goma, canons d’aigua i artefactes fumígens.

La resolució, presentada pel company de Cornellà Manel Clavijo, demanava la retirada d’aquest equipament repressiu per part dels Mossos d’Esquadra, donar ple suport a les entitats de la societat civil que comparteixin aquesta demanda, la correcta identificació dels agents de la Policia Autonòmica i l’arribada a un nou consens general del Model d’Ordre Públic a Catalunya.

En paraules del nostre Primer Secretari: Militaritzar amb aquests equipaments a la policia és córrer el risc de transformar unes forces d’ordre que han de protegir al poble, en un cos protector de l’Administració que protegeixi la Generalitat d’uns enemics que, pel que es veu, no poden ser altres que el mateix poble.

Amb aquesta resolució, la JSC fa seva una demanda que existia en la societat civil i que encara no tenia veu en el si del socialisme català. Manel Clavijo afegeix al respecte: es vol evitar que hi hagin noves víctimes d’aquestes eines repressives com l’Ester Quintana, l’Angelo Cilia, en Xuban Nafarrete o la Rosa Zarra.

L’Agrupació de Cornellà de la JSC es mostra satisfeta per la seva influència a nivell nacional ja que aquesta és la segona resolució que surt d’aquesta agrupació que posiciona a la organització en temes d’actualitat.

Documents adjunts